18/2/13

Χάρτινο κουτί για σνακ και ποπκορν ή διακόσμηση τραπεζιού?





Μια ακόμα διακοσμητική αλλά και λειτουργική λεπτομέρεια στα πάρτυ που διοργανώνουμε για τους καλεσμένους μας είναι και αυτά τα χάρτινα κουτάκια. Τι πιο ωραίο από το να μπορεί το κάθε παιδάκι να κρατάει το δικό του κουτάκι γεμάτο ποπκορν.



Στο One Charming Party βρήκα το αρχείο με τις γκρι ρίγες που μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.


Για να συναρμολογήσετε τα κουτάκι θα πρέπει να κατεβάσετε και εκτυπώσετε το αρχείο 2 φορές, κόψτε με το ψαλίδι όπου χρειάζεται και διπλώστε τις πλευρές του, βάλτε ταινία διπλής όψεως στο μέρος A και ενώστε το με το αντίστοιχό του, αφού τσακίσετε τις πλευρές του γυρίστε το ανάποδα κλείστε τα αυτάκια και για πιο ασφάλεια βάλτε και εδώ διπλής όψεως ταινία.

Μπορεί να ακούγεται περίπλοκο αλλά πιστέψτε με δεν είναι
καθόλου και επίσης το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!!



Στο Sophisticated Yum μας δίνουν το template που μπορούμε να το κατεβάσουμε εδώ ώστε να χρησιμοποιήσουμε ότι χαρτί και χρώμα θέλουμε εμείς ανάλογα το θέμα μας.

Μια άλλη χρήση τους θα μπορούσε να είναι για τα δωράκια που έχουμε στα πάρτυ και βάζοντας ετικέτες το κάθε παιδάκι θα ξέρει πιο είναι το δικό του!


Ποτέ όμως δεν είχα σκεφτεί ότι θα μπορούσε να διακοσμήσει  ένα τραπέζι βάπτισης ή γάμου τόσο όμορφα, αλλά στο Hemidemisemiquaver μας δείχνουν πως μπορούμε να το καταφέρουμε. Κατεβάστε εδώ το αρχείο, εκτυπώστε το 2 φορές σε χαρτί scrapbooking ή κάποιο άλλο, ενώστε το και μετά διακοσμήστε το με κορδέλες, αγγράφες, στάμπες και ότι άλλο εσείς θέλετε.

Στο τέλος τοποθετήστε μέσα το γλαστράκι και είναι  έτοιμο!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...