19/2/13

DIY Διακόσμηση βάπτισης ή πάρτυ με Jelly Bean Topiary!




Τα topiary είναι πολύ εντυπωσιακά αλλά πίστευα πάντα ότι θα ήταν και αρκετά μπελαλίδικα, όμως στο Crafty Sisters ανακάλυψα απλές οδηγίες για το πως μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας. Τι λέτε να το δοκιμάσουμε?

Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε είναι καραμέλες, μικρές μπάλες από φελιζόλ, ένα ξυλάκι για κοντάρι, γλαστράκι ή κουβαδάκι και λίγη πρασινάδα για να καλύψουμε την γλάστρα όπως στην φωτογραφία.


Ξεκινάμε στερεώνοντας το κοντάρι με την μπάλα από φελιζόλ στο γλαστράκι και αρχίζουμε να κολλάμε τις καραμέλες γύρω γύρω μέχρι να καλύψουμε τελείως την μπάλα.


Καλύπτουμε την γλάστρα με λίγη πρασινάδα (βρύα) που μπορούμε να προμηθευτούμε από κάποιο ανθοπωλείο μαζί με το σφουγγάρι που θα χρησιμοποιήσουμε για να στερεώσουμε το κοντάρι μέσα στην γλάστρα για να μην κουνιέται.



Διακοσμήστε με ότι άλλα στοιχεία θέλετε και είναι έτοιμο!
Αφού μάθαμε την τεχνική μπορούμε τώρα εκτός από καραμέλες να χρησιμοποιήσουμε  και άλλα υλικά για να καλύψουμε την μπάλα ανάλογα το ύφος που θέλουμε να δώσουμε π.χ. για γάμο θα μπορούσε να διακοσμηθεί με χάντρες ή πέρλες και πολλές κορδέλες.

Περιμένω να μου στείλετε και τις δικές σας ιδέες ή φωτογραφίες από αντίστοιχη διακόσμηση που έχετε κάνει.

5 σχόλια :

  1. μπορείτε να μου πείτε τι κόλλα χρησιμοποιήσατε γιατί ότι και αν έχω δοκιμάσει δεν μένουν σταθερά τα καραμελάκια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ δοκίμασα με uhu και δεν είχα πρόβλημα, τώρα αν κάποια κοπέλα χρησιμοποίησε κάτι άλλο και είχε καλύτερο αποτέλεσμα θα μπορούσε να το μοιραστεί μαζί μας...

      Διαγραφή
  2. δοκίμασα και με uhu αλλά δεν κατάφερα και πολλά, θα ξαναπροσπαθήσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...