28/3/13

DIY χάρτινα λουλούδια για διακόσμηση!!






Ένας εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος να διακοσμήσουμε την εκδήλωση μας!!
Το βασικό υλικό σε αυτή την κατασκευή είναι το χαρτί, που μπορεί να είναι σελίδες από παλιά βιβλία, περιοδικά, χάρτες, καταλόγους, χαρτιά scrapbooking ή ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε!!



   Το μόνο που θα πρέπει να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που βλέπουμε στις παρακάτω φωτογραφίες από το PaperVine για να δημιουργήσουμε τα πέταλα και το λουλούδι μας θα είναι έτοιμο πιο γρήγορα από ότι θα πιστεύατε!!


Για να ενώσουμε τα πέταλα και να σχηματίσουμε το λουλούδι θα χρησιμοποιήσουμε κόλλα ή θερμόκολλα από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα λίγο πολύ είναι γνωστά... δηλαδή θα πρέπει να έχουμε ένα ξυλάκι για να κολλήσουμε το λουλούδι και ανάλογα με την διακόσμηση που θέλουμε να το τοποθετήσουμε αντίστοιχα σε μεταλλικά κουβαδάκια, ψάθινα καλαθάκια ή όπου αλλού θέλετε?

6 σχόλια :

  1. Οι αναρτήσεις σου είναι πάντα παραπάνω από εξαιρετικές, οι οδηγίες σου πολύτιμες και τα θέματά σου πάντα ένα κι ένα! Σε ευχαριστούμε πολύ για όλα αυτά τα υπέροχα που μοιράζεσαι μαζί μας! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πωπω δυσκολο δειχνει αλλα ειναι πολυ ομορφα! αξιζει μια προσπαθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μας τρελάνεις με τις ιδέες που ανακαλύπτεις, εξαιρετική!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τα καλά σας λόγια!!
    Μάχη μου πίστεψέ με δεν είναι καθόλου δύσκολο, το δοκίμασα με ένα απλό τετράγωνο χαρτί και έγινε αμέσως το πέταλο για το λουλούδι. Είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό το αποτέλεσμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα εχω κάνει και είναι πολύ όμορφα!!!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...