6/3/13

DIY Χρωματιστή πρόσκληση κουκουβάγιας για πάρτυ ή βάπτιση!



Πείτε μου ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτές τις πολύ χαρούμενες και όμορφες κουκουβάγιες? Η Ashlee  λοιπόν είναι μια μαμά που οργάνωσε μόνη της το πάρτυ για την μικρούλα της




και μας δίνει πληροφορίες για το πως ετοίμασε αυτή την πολύ χαριτωμένη πρόσκληση.

Το template μαζί με οδηγίες μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ, μην ξεχνάτε ότι το μέγεθος  που θέλετε να κάνετε την πρόσκληση εξαρτάται από εσάς.


Η διαδικασία είναι απλή θα χρειαστεί να εκτυπώσουμε ξεχωριστά το σώμα της κουκουβάγιας και ξεχωριστά τα φτερά της και την μύτη της, σε χρωματιστό χαρτί σαν αυτό που έχουμε για τις χειροτεχνίες των παιδιών μας ή σε χαρτί για scrapbooking με διάφορα μοτίβα 


να κόψουμε το περίγραμμά τους και να τα κολλήσουμε στις αντίστοιχες θέσεις τους μαζί με τα μεγάλα αυτοκόλλητα μάτια που μπορούμε να προμηθευτούμε από βιβλιοπωλεία ή καταστήματα με υλικά για χόμπι, και η κουκουβάγια μας είναι έτοιμη να χρησιμοποιηθεί είτε σαν πρόσκληση είτε σαν διακόσμηση της εκδήλωσής μας!


Το κείμενο της πρόσκληση μπορείτε να το τυπώσετε ξεχωριστά σε άλλο χαρτί και να το κολλήσετε επάνω στο σώμα της κουκουβάγιας ή για ακόμα πιο ωραίο αποτέλεσμα μπορείτε να το  εκτυπώσετε επάνω στο σώμα της κουκουβάγιας. 

Το καλό με αυτό το template είναι ότι μπορούμε να κάνουμε αρκετές παραλλαγές στον τρόπο που θα διακοσμήσουμε την πρόσκληση ή ακόμα και που θα ενώσουμε τα κομμάτια μεταξύ τους, για να καταλάβετε, παρακάτω θα βρείτε φωτογραφία από παρόμοια πρόσκληση κουκουβάγιας η οποία πωλείται στο etsy.

Φτάνει λοιπόν να έχουμε όρεξη και φαντασία....γιατί από χρόνο άλλο τίποτα!! (χι!χι!)



2 σχόλια :

  1. παρα πολυ ομορφα και αυτα οπως ολα σου αλλωστε! αν τα δει η κουκουβαγιομανα θα ξετρελαθει!! σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λατρευω τις κουκουβάγιες ... η Ashlee έκανε υπέροχο το πάρτυ της μικρής της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...