21/3/14

DIY κουτάκι για σοκολατένια αυγά!!



Λατρεύω τα σοκολατένια μικρά αυγά και μόλις ανακάλυψα αυτό το πολύ όμορφο κουτάκι που μας χαρίζει το Oh Happy Day και είπα να το μοιραστώ μαζί σας!!



Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι

  • το δωρεάν αρχείο με το κουτάκι
  • κοπίδι ή ψαλίδι
  • πράσινο χαρτί για να δημιουργήσουμε το γρασίδι
  • κορδέλα


ξεκινάμε εκτυπώνοντας το αρχείο, στην συνέχεια κόβουμε το πλαίσιο και διπλώνουμε τις πτυχώσεις, κολλάμε όπου χρειάζεται για να συναρμολογηθεί το κουτάκι και είναι έτοιμο να τοποθετήσουμε τα σοκολατένια αυγουλάκια μας.




Διακοσμούμε το κουτί με το πράσινο χαρτόνι, διάφορες κορδέλες και είναι έτοιμο να το προσφέρουμε σε φίλους και γνωστούς, είναι σίγουρο ότι θα τους εκπλήξετε ευχάριστα!!!

Καλή επιτυχία!!

5 σχόλια :

  1. Προσπάθω τόσες μέρες να σε κάνω follow αλλά δε με αφήνει. Ξέρεις τι πρέπει να κάνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, δοκίμασα και σε εμένα δείχνει να δουλεύουν όλα τα link (facebook, bloglovin, google +...)αν θέλεις να γραφτείς follower μέσω email τότε θα πρέπει να συμπληρώσεις το email στο κουτάκι και να πατήσεις submit, αμέσως μετά θα σου ανοίξει ένα παραθυράκι που θα πρέπει να γράψεις σε ένα κουτί την λέξη ή τον αριθμό που θα σου δείχνει για να προχωρήσει η εγγραφή. Τέλος θα σου έρθει ένα email στο account σου που θα πρέπει να πατήσεις το link για να επιβεβαιώσεις την εγγραφή σου.
      Αλήθει τι explorer χρησιμοποιείς...αν και δεν νομίζω να έχει σχέση, σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και ενημέρωσέ με σε παρακαλώ αν ξαναπροσπαθήσεις.
      Φιλιά

      Διαγραφή
    2. Sorry μόλις είδα ότι για κάποιο λόγο δεν λειτουργεί το google friend connect αλλά δεν γνωρίζω γιατί, μάλιστα προσπάθησα να γραφτώ και στο δικό σου blog με το ίδιο αλλά δεν με κάνει accept..., θα το ψάξω αν μάθεις κάτι please πες το μου

      Διαγραφή
  2. Είναι πανέμορφο το κουτάκι με φανταστικά χρώματα και σε συνδυασμό με το χορτάρι και μια ιδιαίτερη κορδέλα, θα γίνει τέλειο δωράκι....Δωράκι μας:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...